Pagina's

zaterdag 20 oktober 2012

De FeelGood Market Eindhoven


morgen 21 oktober sta ik van 12 tot 18 uur op de Feel Good Market. GRATIS entree!

adres:  Klokgebouw 50  5617 AB Eindhoven

De FeelGood Market is een bruisende markt vol Design, Art, Fashion, vintage, sieraden, lifestyle, kids stuff, (bio) food en mooie, originele, eigenzinnige (streek)producten van geïnspireerde ontwerpers, ambachtslieden en creatievelingen. Meestal aangeboden door de maker zelf. Met daarnaast live- muziek, workshops en theater.
Een plek waar mensen elkaar ontmoeten onder het genot van een drankje en een ambachtelijk gemaakt (bio) hapje.
Op het terras kun je lekker onderuit zakken met een kop koffie of met vrienden een wijntje drinken terwijl je naar live muziek luistert en de kinderen met elkaar spelen of een workshop doen.
De FeelGood Market geeft eigenzinnige designers en creatievelingen de gelegenheid om hun niet alledaagse creaties aan het publiek te tonen. Daarnaast is de markt voor bezoekers een laagdrempelige en gezellige manier om kennis te maken met uniek ontwerp, exclusieve producten en de maker zelf.
De organisatie draagt er zorg voor dat het aanbod gevarieerd en inspirerend is zodat je als bezoeker een rijk aanbod aan inspirerende, originele en exclusieve producten aangeboden krijgt.
Wij inspireerden ons op Camden, Portobello en Bourough Market in London. Soortgelijke markten in Nederland zijn te vinden in Amsterdam (sundaymarket, Pure markt), Utrecht ( streekmarkt) en Rotterdam ( swanmarket).
De FeelGood Market is ‘the place to be’ op iedere 3e zondag van de maand voor iedereen die op zoek is naar een goede sfeer, gezelligheid, inspiratie, leuke mensen, unieke, mooie spulletjes, biologische delicatessen en streekproducten.

Gratis entree!
In oktober valt de FeelGood Market samen met de Dutch Design Week. Dit is een groot internationaal evenement vol met het nieuwste design, hetgeen dat geïnteresseerden vanuit de hele wereld trekt. Dit evenement wordt op Strijp S gehouden, o.a. op het plein waar de FeelGood Market gewoonlijk staat. Daarom verhuizen wij op komede editie eenmalig naar het terrein rondom Monk, nog steeds op Strijp S, 100 meter verderop.
Word geïnspireerd en inspireer op de Feel Good Market!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten